ایرج نیوز

اخبار روز سراسر جهان

نحوه تفت دادن سبزیجات قورمه سبزی



قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که هیچکس آن را دوست ندارد. این غذا یکی از معدود غذاهایی است که از آن زمان با تغییر بسیار کمی تهیه شده است. هنگام تهیه سوپ سبزیجات خوشمزه باید به نکات زیادی توجه کرد. یکی از مهم ترین نکات، سبزیجات سرخ شده است. به همین دلیل دانستن نحوه سرخ کردن سبزی کوره سبز در روغن مایع بسیار مهم است. یکی از نکات برای تهیه کرم سبزی خوشمزه استفاده از سبزیجات تازه است.

نحوه سرخ کردن سبزیجات

کباب کردن سبزیجات نیاز به تجربه خاصی ندارد. تازگی سبزیجات یکی از عوامل مهم ایجاد طعم سوپ سبزیجات است. سبزی ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خشک شود سپس سبزی ها را خیلی ریز و یکنواخت خرد کنید.

روغن را در تابه بریزید و بگذارید داغ شود، آب سبزیجات را بردارید و سبزیجات را سرخ کنید. این کار باعث می شود که سبزیجات آبدار نشوند و آب آن خشک نشود. دقت کنید روغنی که برای سرخ کردن سبزیجات استفاده می کنید روغن مایع باشد و هرگز از روغن جامد استفاده نکنید. این یک نکته مهم در روش پخت سبزی سیاه است.

به کار خود ادامه دهید. زمان پخت سبزیجات حدود یک ربع است. این نکته مهمی است که در روش تفت دادن سبزیجات باید به آن توجه کرد.

وقتی سبزیجات برشته شدند، بگذارید کاملا خنک شوند و در کیسه فریزر قرار دهید تا بتوانید مقدار مناسبی برای هر وعده غذایی داشته باشید. این سبزی منجمد را می توانید در عرض دو ماه استفاده کنید. هنگام سرخ کردن سبزی باید بسیار مراقب باشید تا سبزی ها سیاه نشوند. به طور معمول، در شهرهای جنوبی، سبزی هایی که برای خورش سبزیجات و قلیه ماهی استفاده می شود، تیره تر از سبزی های سبز رنگ هستند، زیرا به دلیل مقدار گوشت سرخ شده و رنگی که به خورش ها اضافه می شود.

9 نکته برای سرخ کردن سبزیجات

از مقدار کمی شنبلیله استفاده کنید. به دلیل تندی و بوی غذا. بنابراین، اگر شنبلیله سیاه زیاد باشد، سبزی خوشمزه خواهد بود.

فراموش نکنید که سیب زمینی و سبزیجات زرد را از سایر سبزیجات جدا کنید. بنابراین سبزیجات سالم را به طور مساوی برش دهید.

سبزیجات را به قطعات کوچکتر از سبزیجات آش، کاکائو و پیلویی برش دهید.

برای پخت یا سرخ کردن سبزی سیاه آن را طوری درست کنید که تیره نشود و سبز شود.

بهترین روش برای سرخ کردن سبزیجات سبز این است که آنها را تا زمانی که سبز تیره باشند سرخ کنید.

سبزی سیاه را بعد از سرخ شدن بگذارید سرد شود و به کیسه فریزر منتقل کنید.

برای قرار دادن آن در کیسه فریزر حتما آن را بسته بندی کنید تا ضخامت کیسه کمتر شود تا یخ به راحتی آب شود.

کمتر سرخ کنید تا کیفیت سبزیجات از بین نرود این یکی از مهمترین جنبه های آشپزی است

برای خوشبوتر شدن کلم سبز مقداری برگ کرفس خرد شده به آن اضافه کنید.


[ بازدید : 243 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 2 مرداد 1403 ] [ 15:08 ] [ ایرج نیوز ]

[ ]

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار فروشگاه آبان روینا پروژکتور ال ای دی کلاه کاسکت خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]